Ica startar en ny kunskapsbank om matens innehåll. Med hjälp av ica.se eller en vanlig mobiltelefon kan kunderna söka information om tillsatser och E-nummer.Kundernas krav på livsmedlen ökar hela tiden och tillsatser har under senare tid varit en mycket omdebatterad fråga, skriver Fri Köpenskap.

– Vi ser ett behov av mer information till konsumenterna om tillsatser och produktkvalitet. Med den nya tjänsten gör vi den här kunskapen mycket lättillgänglig. Vi har strävat efter att göra informationen enkel och lätt att förstå, säger Lena Sparring, chef för produktkvalitet på ICA Sverige.

Allt verkar mycket lovvärt. Men när man läser under de olika rubrikerna inser man att denna tjänst bara är till för att sjunga tillsatsernas lovsång. Något annat kanske inte var att vänta. /johan


Kommentarer på Ica sjunger tillsatsernas lovsång i sk kunskapsbank

Skriv en kommentar om Ica sjunger tillsatsernas lovsång i sk kunskapsbank

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig