Saltåbloggen har nominerats till European Excellence Awards. Det är vår samarbetspartner Brit Stakston på JMW som har anmält oss till denna tävling. Prisutdelningen sker i Wien den 10 december. Även om våra chanser att vinna där är begränsade så är det ändå fint att vi kommit så här långt. För att en blogg ska utvecklas och bli intressant krävs delaktighet från läsarna. Ett stort tack till alla er som delar med er av era erfarenheter och frågor.

Läs mer om hur vårt samarbete med Brit Stakston och Niclas Strandh började här.

/johan


Kommentarer på Inte vilken blogg som helst

Skriv en kommentar om Inte vilken blogg som helst

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig