Barsjabröd

 

Att lära sig baka surdegsbröd med vår bagarmästare Manfred Enoksson har varit mycket populärt och många är ni som har varit här på Saltå Kvarn och blivit drillade i knådning, surdegsstarter och vikten av att använda sina sinnen när man bakar!


Bakkurser 2018

Surdegsbakning grundkurser och fortsättningskurser i vårt bageri på Saltå Kvarn i Järna

 

Glutenfri surdegsbakning (kursen är två dagar)

Lör 29 sep 14-18
Sön 30 sep 10-16

 

Grundkurs i Surdegsbakning (kursen är två dagar)

Fre 12 okt 15-19

Lör 13 okt   8-14.30

 

Fördjupningskurs i surdegsbakning (kursen är två dagar)

Lör 13 okt 15-19

Sö   14 okt   9-15.30

 

Grundkurs i Surdegsbakning (kursen är två dagar)

Fre 26 okt 15-19

Lör 27 okt   8-14.30

 

Grundkurs i Surdegsbakning (kursen är två dagar)

Lör 27 okt 15-19

Sön 28 okt 9-15.30

 

 

Fördjupningskurs i surdegsbakning (kursen är två dagar)

Fre 9 nov 15-19

Lör 10 nov 8-14.30

 

 

Grundkurs i Surdegsbakning (kursen är två dagar)

Lör 10 nov 15-19

Sön 11 nov  9-15.30

 

 

Fördjupningskurs i surdegsbakning (kursen är två dagar)

Fre 23 nov 15-19

Lör  24 nov 8- 14.30

 

 

Grundkurs i Surdegsbakning (kursen är två dagar)

Lör  24 nov  15-19.30

Sön   25 nov  9-15.30

 

 

För mer information och anmälan klicka här

 


 

 

bovetebrod-surdeg_lrbrod-detalj.jpg130624-brc3b6d-004.jpg

 


Saltå Kvarn Bakråd
När du har gått på bakkurs hos Manfred är du välkommen att vara med i Saltå Kvarn Bakråd. Det är en grupp på Facebook där bakteknik och vackra brödbilder delas och diskuteras.