Headbild_bageri

Kursavgift 2200 kr. I kursen på Saltå Kvarn i Järna ingår fika, frukost, lunch, kompendium, saltåförkläde och diplom. Under kurstillfället får du även 15% rabatt (på all mat från Saltå Kvarn) vid ett köptillfälle i vår butik. I kursen på Paradiset på Södermalm ingår fika, kompendium, saltåförkläde och diplom och du får en 15% rabattcheck som kan användas vid ett tillfälle i vår butik i Järna.

Anmälan

Mejla ditt namn, kontaktuppgifter samt vilken kurs och datum du är intresserad av på bakkurs@saltakvarn.se. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid sjukdom eller för få anmälningar. Vid inställd kurs har vi tyvärr inte möjlighet att stå för eventuella kostnader för resor eller boende.

Vill du fråga något går det också bra att ringa oss på
08-551 508 00. Välkommen!

Tillbaka till aktuella kursdatum

 


havrebrod_lrGrundkurs

Den här kursen vänder sig till dig som tidigare inte bakat matbröd eller som endast bakat matbröd med jäst. Läs mer om kursen!

 

 

 


finskt-ragbrod_lrFortsättningskurs

Den här kursen vänder sig till dig som redan bakar surdegsbröd men som vill lära dig mera. Läs mer om kursen!

 


bovetebrod-surdeg_lrGlutenfri surdegskurs

Vi bakar surdegsbröd och andra bakverk av naturligt glutenfria produkter. Läs mer om kursen!

 

 

 


 

Assistentplats
Det finns möjlighet för en deltagare per kurstillfälle att få gå kursen utan kostnad mot att man hjälper vår bagare. Du ska då finnas på plats 30 min före kursstart och 2 timmar efter kursdagens slut. Under kursen är du också bagarens högra hand. Du kan räkna med att tillgodogöra dig ca 90 % av kursinnehållet på detta sätt. Önskar du assistentplatsen så uppger du det vid anmälan. (Inga förkunskaper krävs.)

 

 

bovetebrod-surdeg_lrbrod-detalj.jpg130624-brc3b6d-004.jpg