Mannagryn är små gryn som framställs av vetekornets kärna. Det passar bra till gröt, välling, efterrätter och puddingar. Man kan också ströa kakformen med mannagryn. Mannagrynsgröt 1-2 portioner: Koka upp 4 dl mjölk med lite salt. Vispa ner 0,5 dl mannagryn och låt småputtra ca 5 minuter. Vikt 600 g Förvaring Torrt, ej över normal rumstemperatur. Ursprungsland Sverige

Ingredienser

Ekologiska mannagryn av vete*

*KRAV-certifierad ekologisk ingrediens

Näringsvärde per 100 g
Energi1450 kJ/350 kcal
Fett1,3 g
varav mättat fett< 0,5 g
Kolhydrat72 g
varav sockerarter< 0,5 g
Fiber2,8 g
Protein10 g
Salt< 0,01 g

Kommentarer om Saltå Mannagryn

nödvändig

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>