Mannagryn är små gryn som framställs av vetekornets kärna.
Det passar bra till gröt, välling, efterrätter och puddingar. Man kan också ströa kakformen med mannagryn.

Mannagrynsgröt 1-2 portioner: Koka upp 4 dl mjölk med lite salt. Vispa ner 0,5 dl mannagryn och låt småputtra ca 5 minuter.

Vikt 600 g
Förvaring Torrt, ej över normal rumstemperatur.
Ursprungsland Sverige

Ingredienser

Mannagryn* av vetekornets kärna
*KRAV-certifierad ekologisk ingrediens

Näringsvärde per 100 g
Energi1450 kJ/350 kcal
Protein10 g
Kolhydrat72 g
varav sockerarter0,4 g
Fett1,3 g
varav mättat0,1 g
Kostfiber2,8 g
Natrium0,001 g

Kommentarer om Saltå Mannagryn

nödvändig

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>