butiken jarna

 

 

Saltåbutik gul logo Välkommen till Saltå Kvarns butik i Järna! Här finns hela vårt sortiment av ekologisk mat att köpa, inklusive stora förpackningar som annars bara erbjuds för restauranger och storkök. Brukar du baka mycket går det även bra att beställa mjölsäckar på 30 kg. En rad produkter säljs exklusivt i vår butik, till exempel dinkelpuffar med honung, mandel i kanel, kanderad ingefära och quinoacornflakes. Baktillbehör i stil med jäskorgar och naturliga bakhjälpmedel som bakferment och nyponskalsmjöl hittar du också här.


 

mangoldSå välkommen till vår butik och låt dig uppfyllas av doften från nybakat bröd, botanisera bland spännande ekologisk mat och plocka hem nya och gamla favoriter till köket!

 


Johanna_2

Saltå Kvarns butik i Järna

 

Saltå Kvarns butik Renstiernas Gata 27 i Stockholm

 

Saltå Kafé i Järna


 

Saltå Kafé logo ram

Välkommen till Saltå Café i Järna! Vi har flyttat in i hela det röda huset, nu rymmer alltså caféet två plan. Menyn varierar och anpassas efter säsong, men det kommer alltid finnas frestande fika och lättare luncher. Självklart är allt som serveras ekologiskt, helt utan tillsatser. Välkomna på en rolig och smakrik utflykt!