Vi får ibland mejl som handlar om att vi har blivit tokiga av vår tillväxt och att vi vill fortsätta att växa till varje pris – och att vi därmed har kastat ut våra ideal. Visst, det är viktigt att inte glömma bort varför man finns. Men för mig är problemet inte så stort. Det finns ingen självklar motsättning mellan ekonomisk framgång och ideell framgång. Det är utom all tvivel att hela vår existens vilar på en idé om att vi vill förändra världen. Och ju bättre det går för oss, ju mer resurser får vi att göra det vi vill: stimulera fler bönder att bli biodynamiker, ta fram nya hälsosamma produkter utan tillsatser och sälja mat som ger sensuella smakupplevelser. Allt detta är svårt utan ekonomisk framgång. Men det är bra ju fler som bevakar oss och bryr sig om oss – desto mindre risk att vi går fel. Tack för det! Alla som bryr sig om oss.   

Johan Ununger


Kommentarer på Saltå Kvarn växer – är det farligt?

 1. Tack Maria.
  jag tror det här blir kul – åtminstone för mig själv. Sedan får vi väl se om någon kommer och hälsar på också. /johan

  Svara
 2. Gratulerar till nya bloggen, till pressen den redan fått, och till ovanstående tokroliga rubrik.
  Mycket bättre än Facebook! Man kanske skulle skaffa en själv…
  /Maria

  Svara
 3. Fantastiskt roligt, att du en vacker sommarkväll går hem och fortsätter att testa bloggandet. Att det går bra för er är ännu roligare! Och fler sensuella smakupplevelser av produkter utan tillsatser är en glädjande utveckling.

  Svara

Skriv en kommentar om Saltå Kvarn växer – är det farligt?

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig