Det klagas ofta på att vi har så dåliga vägkrogar i vårt land. Det mesta är fast-food. Men om du reser på E4:an förbi Järna och du råkar komma förbi vid lunchtid och letar efter något extra. Då finns svaret i Ytterjärna. Här finns Robert och Putte som driver Ytterjärna Restaurang, ca fem minuter öster om E4:an. För lite över 100 kronor får du ett oslagbart salladsbord, en soppa, en vegetarisk varmrätt och/eller en varm kötträtt. Å så kaffe förstås. Allt ekologiskt och mycket till och med biodynamiskt. Och självklart köper de mycket av sina råvaror från oss på Saltå. /johan


Kommentarer på Ytterjärna Restaurang

Skriv en kommentar om Ytterjärna Restaurang

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig