Taffel.se har blivit utsedd till årets nättidskrift. Kul tycker vi som ofta får inspiration av deras kunniga skribenter.  

Så här låter juryns motivering:  

”

Denna tidskrift lyckas på ett smakfullt sätt kombinera sött och surt och svårt och lätt utan att för den skull smöra för läsarna. Taffel.se inbjuder till nya smakäventyr med 314 ingredienser samtidigt som den hyllar simpla ägg som bara ska kokas. I nästan en timme. 

Personliga tips, råd och reflektioner samt kärleken till mat, recept, kemi, grytor och råvaror blandas med aversion mot fräscha sallader, champagne och bananflugor. Var kan en storm i en vitlökspress bryta ut? På Taffel.se – nättidskriften för alla som äter.”/johan  


Kommentarer på Taffel.se är årets nättidskrift

Skriv en kommentar om Taffel.se är årets nättidskrift

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig