037besk1I kväll har vi på Saltå Kvarn ätit julbord tillsammans. Vi var på Långbro Värdshus. De har ett traditionellt julbord som i och för sig inte innehöll några udda överraskningar. Men allt var godare än det brukar vara. Det här var vårt bästa julbord på länge. Så söker du ett traditionellt julbord av hög kvalitet så kan jag verkligen rekommendera detta – om du är beredd att satsa 585 kronor exkl dricka. Trevligt var också att vi kunde sitta i samma rum trots att vi var över femtio personer. Långbro Värdshus drivs av Fredrik Eriksson, känd från TV, och han är bland annat ordförande i Föreningen Årets Kock. Fredrik har även en egen blogg. Det ekologiska inslagen var väl i och för sig obefintliga – men en gång om året (minst) kan även vi på Saltå synda. Att det var justa råvaror var ändå helt tydligt./johan


Kommentarer på Fint julbord på Långbro Värdshus

 1. det fanns så mycket goda fiskrätter på långbro värdshus så det var svårt att välja ,men stefan (krögarn) sa att det var hans grej.
  tack för maten både saltå och långbro

  Svara
 2. Hej Kimmo
  Gå in på deras hemsida under Fredrik Eriksson så hittar du bloggen. Den har ingen kommentarsfunktion så det är väl bara nästan en blogg….

  Svara
 3. Har du adressen till hans blogg? Jag måste få tacka honom för den fina och välsmakande maten. Han klev upp många pinnhål i mina ögon efter de fantastiska rätterna jag smakade på Långbro!

  Svara

Skriv en kommentar om Fint julbord på Långbro Värdshus

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig