logga_indexSaltå Kvarn fick ju en lång rad fina priser förra året. Det nya året börjar bra även på den fronten. Idag har jag varit i Riddarhuset i Stockholm och mottagit Gastronomiska Akademiens Diplom. Utdelare var Hasse Alfredsson. Roligt var det också att många små bagerier fick diplom: Huså Bröd från Järpen, Jörlanda bageri i Bohuslän och Conditori Nordpolen i Vara.  Erik Olofssons från Rute stenugnsbageri fick akademins silvermedalj för utomordentliga insatser för svensk matkultur. Extra kul tycker vi eftersom Erik började sin bana som bagare på Saltå./johan


Kommentarer på Gastronomiska Akademiens Diplom

Skriv en kommentar om Gastronomiska Akademiens Diplom

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig