Interfood17-20 maj är det dags för mässa i Göteborg. De första tre dagarna är för branchfolk inom restaurang och storhushåll, den sista dagen för allmänheten. Att bjuda in allmänheten är nytt för i år.

Mässan är uppdelad i tre delar; Interfood, EkoNord och Wine & Spirits.
Vi är med så klart och vi bjuder på juicer, snacks och mat i ena delen av montern. I den andra delen bakar Manfred bröd och har surdegsprovning och lite annat kul.
Själv åker jag till mässan i morgon för att plocka upp alla grejor och dekorera montern. Det är så himla kul! 🙂
Det är spännande med den illgröna färg vi (jag!!) valt till väggarna………..  Det var mitt i mörka vintern då vi började planera mässan och det kändes så skönt och vårigt med grönt då. Hoppas det blir så fint som vi tänkte.
Välkommen att besöka oss i vår illgröna monter på EkoNord, monter B03:01 och i Wine & Spirits, monter B09:98 där vi presenterar våra tre biodynamiska viner.


Kommentarer på Interfood 2009 – måltidsmässa i Göteborg

 1. Ja vi ska ha roligt. Det brukar vara både trevligt och lärorikt och ett utmärkt sätt att möta gamla och nya kunder.

  Det är nog samma färg också på väggarna som här på bloggen…. Blir nog jättefint 🙂

  Johan ska prata också på mässan:
  ”Allt fler vill ha mat som är äkta och oförstörd – det är ingen tillfällig trend. Det är ett av skälen till att vi på Saltå Kvarn vill vara med på Interfood/EkoNord i Göteborg i maj 2009. Mässan kommer att bli en viktig och återkommande manifestation för bra mat.”
  säger Johan Ununger, VD, Saltå Kvarn AB
  http://nemonet.swefair.se/templates/FlexiblePage____172207.aspx

  Svara

Skriv en kommentar om Interfood 2009 – måltidsmässa i Göteborg

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig