Nu kan du hitta Saltåbröd även i södra Sverige

fem sorters bröd

Hittills har man kunnat köpa bröd från Saltå Kvarn i Stockholmsområdet och Uppsala men nu kommer man också att kunna hitta en del sorter söderut i landet.
Barsjabröd, Fruktbröd, Fullkornsbröd, Aprikos-Rågbröd samt Gotlandslimpa finns nu i ett 40-tal butiker i Småland, Skåne och Östergötland.
Butikerna som säljer Saltåbröd hittar du hos Coop Bageri.
I dagsläget är det ett fyrtiotal butiker men det kommer att öka löpande.

Saltå Kvarns bröd bakas i vårt bageri i Bromma. Tillverkningen sker på ett hantverksmässigt sätt och bröden bakas förstås på ekologiska råvaror och stenmalet mjöl från egen kvarn.

Lena E


Kommentarer på Bröd från Saltå Kvarn nu även i södra Sverige

 1. ÄNTLIGEN! Har idag vart till Torsås o hämtat fullkorns o fruktbröd. Avstod från middag. Har bara proppat i mej av brödet. Gud va glad jag är. Sen beställer jag vad jag behöver och de som finns av Saltå Kvarns produkter. Nästa vecka hämtar jag barsjabröd o mjöl. Då blir de fest igen. ÄNTLIGEN.

  Svara
   • Vi har bara ca 3 mil,o de åker jag med glädje bara jag får mitt älskade bröd. Nu återstår att lära folk härnere i Blekinge att åxå tycka om det. Ha de gott Lena.

  • Vi saknar idag en samarbetspartner i Trollhättetrakten och likaså längre norrut i landet och därför kan vi inte lösa transporterna dit. Med andra ord – det lär dröja men vi jobbar på det.

   Svara
 2. Hej Saltå Kvarn.
  Jag gillar verkligen era produkter. Jag undrar bara om ni kan kvalitets garantera, dvs ha koll på era leverantörer runt om i världen, så att där inte förekommer fusk & korruption som påverkar era produkter?

  Svara
  • Hej Cecilia! Vi har nära kontakt med våra leverantörer och besöker dem också regelbundet. Både här hemma i Sverige och i andra delar av världen.
   Produkterna kontrollers även av KRAV som numera också jobbar med sociala frågor, CSR.
   Det finns flera inlägg här på bloggen från våra besök hos leverantörer. Sök t ex quinoa, sesam eller aprikoser.

   Svara

Skriv en kommentar om Bröd från Saltå Kvarn nu även i södra Sverige

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig