Välkommen på en teoretisk surdegsworkshop där Manfred Enoksson visar hur man bakar surdegsbröd på höstens frukter från när och fjärran. Äpplen, päron, mandlar, nötter, aprikoser, fikon och plommon står på menyn.

2012-09-04 12.43.37

Manfred kommer också att visa hur man gör en surdegsstart, hur en frisk surdeg ska se ut och hur olika surdegsbröd kan te sig. Deltagarna får gärna ta med sig sin egen surdeg, surdegsstart eller färdiga bröd till workshopen för att ställa frågor eller få en bedömning av Manfred.

Onsdag 23 oktober kl 17-19, Renstiernas gata 27 i Stockholm. Workshopen är kostnadsfri men anmälan krävs. 25 platser finns. Anmäl dig till jennifer.key@saltakvarn.se. Anmälan är bindande.

 


Skriv en kommentar om Surdegsworkshop i vår butik på Söder!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig