En teoretisk surdegsworkshop där Manfred Enoksson lägger fokus på goda frukostbröd och vår populära semla!

Semlor beksuren

Han kommer också att visa hur man gör en surdegsstart, hur en frisk surdeg ska se ut och hur olika surdegsbröd kan te sig. Deltagarna får gärna ta med sig sin egen surdeg, surdegsstart eller färdiga bröd till workshopen för att ställa frågor eller få en bedömning av Manfred.

Onsdag 19 februari kl 17-19, Renstiernas gata 27 i Stockholm. Workshopen är kostnadsfri men anmälan krävs. 25 platser finns. Anmäl dig till jennifer.key@saltakvarn.se. Anmälan är bindande.

/Jennifer

 


Skriv en kommentar om Semlor och frukostbröd – tema på nästa surdegsworkshop

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig