Lisen, du är vår hjälte för att du på ett sådant sprudlande sätt delar med dig av dina kunskaper om de vilda ätliga örter som växer runt omkring oss! Du har också förmågan att lära ut hur man bäst tillreder dem på ett smakfullt sätt samtidigt som man tar tillvara örtens goda egenskaper. 

Lisen 1

Just nu är Lisen aktuell med boken Det vilda köket där hon tillsammans med kocken Rune-Kalf Hansen bjuder på recept för hela året som inspirerar till ett nytt sätt att tänka säsong och smak. Vi har även kunnat se Lisen i tv-rutan då hon visat hur man gör fotbad och ansiktsmasker, energifulla drinkar och värmande teer med olika örter. Lisen är också taleskvinna för Weleda och har tidigare skrivit flera böcker som t ex Lisens gröna värld. På Saltå Kvarn har vi under många år haft kontakt med Lisen och vi blir lika glada varje gång hon kommer och inspirerar oss med sina kunskaper.

facebook hjältar-jubileum

Saltås hjältar
Saltå Kvarn präglas av olika människors passion och drivkraft. I samband med vårt 50- årsjubileum hyllar vi människor som är hjältar i våra ögon.
Följ oss och våra hjältar på www.saltakvarn.se/saltashjaltar

 


Skriv en kommentar om Lisen Sundgren – du är vår hjälte!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig