Den här veckans hjälte är Sabrina Sanlej från Italien. Sabrina fungerar som samordnare för Saltå Kvarns italienska leverantörer och vi har haft förmånen att samarbeta med henne under många år.

Sabrina

Sabrina är djupt rotad i den italienska ekologiska rörelsen och har ett genuint matintresse. Hon har ett fantastiskt nätverk med små och mellanstora italienska producenter som verkligen brinner för ekologisk odling och produktion och som gärna går utöver vad den ekologiska certifieringen kräver för att säkerställa hög kvalitet och en produktion med minimal miljöpåverkan. Hon har en unik förmåga att se till såväl producentens behov som kundens. Är Sabrina inblandad vill vi påstå att relationerna blir givande, varaktiga och gynnsamma för alla inblandade. Hon besitter en stor nyfikenhet och lämnar aldrig en fråga obesvarad, även om det är krävande att finna svaret. Tack Sabrina, du är vår hjälte!

facebook hjältar-jubileum

Saltås hjältar
Saltå Kvarn präglas av olika människors passion och drivkraft. I samband med vårt 50- årsjubileum hyllar vi människor som är hjältar i våra ögon.
Följ oss och våra hjältar på www.saltakvarn.se/saltashjaltar


Skriv en kommentar om Sabrina – du är vår hjälte!

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig