Sebastian spaghettiSebastian arbetar med verksamhetsutveckling på Saltå Kvarn. Han gillar spaghetti. Han kokar sin spaghetti med örtsalt och vitlök i kokvattnet. När den har kokat klart vänder han ner den i en röra som han gjort på mosad avokado, ruccola, salt och svartpeppar. Till pastan gör han plättar på riven zucchini och hackad lök, som binds ihop av lite vetemjöl och majsmjöl. Kryddar gör han med paprikakrydda, salt, peppar och franska örter. Smeten skopar han ner med en sked i stekpannan till lagom stora plättar som får steka några minuter på varje sida.

/Jennifer

 


Skriv en kommentar om Sebastians spaghetti med avokado och zucchiniplättar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig