130624-bröd-004

Torsdagen den 25 februari håller vår bagarmästare Manfred Enoksson en teoretisk workshop i vår butik på Södermalm. Manfred visar hur du startar en surdeg, hur den ska smaka och hur den ska kännas. Han delar med sig av sina knep i allt från bakteknik och kemi till sinnenas närvaro när man bakar. Glada skratt och goda provsmak utlovas!

 

Renstiernas gata 27 kl 18-20. Gratis inträde men föranmälan behövs. Anmäl dig till jennifer.key@saltakvarn.se. Begränsat antal platser.


Kommentarer på Surdegsworkshop i Saltås butik

  1. Hej! Finns det möjlighet att ni kommer ut och håller workshop om man kan få ihop ett större gäng? Vad skulle det kosta?

    Svara
  2. Gode produkter og oppskrifter. Tenker det ville vært bra om dere kunne anbefale bløtlegging på pakningene som inneholder frø og belgfrukter. Bløtlegging gjør jo at fytinsyra “slipper taket” og alle mineraler og næringstoffer blir lettere opptakelig for oss mennesker.

    Svara

Skriv en kommentar om Surdegsworkshop i Saltås butik

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig