Ett rent hel-vete

 

Häromveckan utsågs Saltå Kvarn till Sveriges andra mest hållbara livsmedelsvarumärke av 30 000 konsumenter i Sustainable Brand Index. Det är vi jätteglada för! Men det betyder också att det fortfarande finns några som missat vårt hårda arbete kring hållbarhet. Vi går nämligen alltid ett steg längre för att skapa helt ekologiska produkter med hög naturlig kvalitet – helt fritt från tillsatser.

Ta vårt ekologiska vete till exempel. Det är inte bara ett gott och smakrikt helt vete, utan är också odlat av svenska bönder med hänsyn till djur och natur på ett sätt som gynnar den biologiska mångfalden. Vetet ger alltså inte bara en god smak, utan bidrar till en positiv effekt på miljön. Det är, kort sagt, ett rent hel-vete.

 

Läs mer här om hur vi arbetar med våra odlare Saltå Kvarns verktygslåda för en bättre värld

Saltå Helt vete


Kommentarsfunktionen är avstängd.