Vi är så glada och stolta över att vår nya förpackningsdesign är nominerad i Svenska Designpriset! Karin Huber på Järna Kommunikation är ansvarig designer och uppdraget har varit att förtydliga och förbättra med stor respekt för vår långa historia.

Kultursorter-mjöl

”Vi vill visa att det är skillnad på mjöl och mjöl. Vårt mjöl är stenmalet, ekologiskt och malt på svenskt spannmål, odlat av bönder som vi har en nära relation med. Det är det enda mjölet i sitt slag i hyllan och det hoppas vi blir tydligt med den nya designen” säger Linda Tjärdal, Kategori- och Innovations-ansvarig på Saltå Kvarn.

Hjälp oss att vinna genom att rösta på oss på i kategorin Identitet Förpackning-Livsmedel https://lnkd.in/e8P2PRi

För att rösta:
1. Klicka på länken
2. Gå till kategorin dentitet Förpackning-Livsmedel och klicka på rösta.
3. Scrolla längst ner på sidan och fyll i din mailadress.
4. Verifiera din röst via mailet du får

Röstningen pågår till 19/9.


Kommentarsfunktionen är avstängd.