Besök vårt butiksfik och vår butik!

Ett litet meddelande från butiken i de här tiderna. Ps! Du behöver visa upp din swishbetalning för personalen när du får varorna.


I vår butik och vårt butiksfik kan du handla alla våra produkter och ta en fika i trädgården. Ja, det finns platser inne också förstås men härligast är det att sitta intill den lilla ån och lyssna på det porlande vattnet.

Vi serverar kaffe, te och juicer, samt saftiga bullar, mumsiga kakor och ostsmörgåsar. För dig som är på jakt efter något extra mättande rekommenderar vi dig att prova prisvinnande SALTÅRULLEN. Det är Sveriges första ekologiska surdegspitabröd fylld med godsaker. Finns även som vegansk variant.

I butiksfiket finns färskt bröd och bullar alla dar i veckan. I butiken kan du köpa iprincip alla våra produkter och mjöl, müsli, bönor m.m. i större förpackningar än de du hittar ute i vanliga butiker.

Gör en utflykt hit i helgen eller stanna till om du har vägarna förbi.
Vi har öppet alla dagar i veckan.

OBS! Butiken har flyttat in på övervåningen i det röda huset (gamla kaféhuset) då den gamla lokalen renoveras. Därför är utbudet i butiksfiket också lite enklare den här säsongen – men lika gott som vanligt.

 


Öppettider för butiken och
butiksfiket på Saltå Kvarn i Järna

Måndag till fredag 9.00–18.00
Lördagar och söndagar 10-00–16.00

Avvikande öppettider & Röda dagar

1 maj öppet 10.00-16.00
21 maj 10.00-16.00 (Kristi himmelsfärdsdag)

19 juni midsommarafton stängt
Alla helgons dag 10.00–16.00
Julafton stängt
Juldagen stängt
Annandag jul stängt
Nyårsafton stängt
Nyårsdagen stängt

Saltåbutiken är en kontantfri butik. Vi tar emot betalning med kort och Swish.

Tel: 08 551 508 08

Mejl: butikenjarna@saltakvarn.se

Hitta hit

 

 

Följ butiken på Facebook! Här skriver vi om aktuella kampanjer och roliga grejer som händer i butiken. Du hittar oss här.