Besök vår butik och kafé!

Ett litet meddelande från butiken i de här tiderna. Ps! Du behöver visa upp din swishbetalning för personalen när du får varorna.


I vår butik kan du handla alla våra produkter och ta en fika i trädgården. Ja, det finns platser inne också förstås men härligast är det att sitta intill den lilla ån och lyssna på det porlande vattnet.

Vi serverar kaffe, te och juicer, samt saftiga bullar, mumsiga kakor. I sommar kan vi dessutom erbjuda lättare luncher i samarbete med Kulturbygge. Kanske är det en wrap som lockar för dagen? Eller är du mer sugen på en sallad? Vi har även Saltåräkan, vår egen ekologiska östkustskagen på Saltå-levain, smaksatt med kummin och fänkål. Toppad med syrad lök och citron. Annars har vi soppa och mackor om du hellre vill ha det.

 

I butiken finns färskt bröd och bullar alla dar i veckan. I butiken kan du köpa i princip alla våra produkter och mjöl, müsli, bönor m.m. i större förpackningar än de du hittar ute i vanliga butiker.

Gör en utflykt hit i helgen eller stanna till om du har vägarna förbi.
Vi har öppet alla dagar i veckan.

OBS! Butiken har flyttat in på övervåningen i det röda huset (gamla kaféhuset) då den gamla lokalen renoveras. Du väljer själv om du vill sitta i vår härliga trädgård och äta eller ta med dig.

 


Öppettider för butiken och
butiksfiket på Saltå Kvarn i Järna

Måndag till fredag 9.00–18.00
Lördagar och söndagar 10-00–16.00

Avvikande öppettider & Röda dagar

1 maj öppet 10.00-16.00
21 maj 10.00-16.00 (Kristi himmelsfärdsdag)

19 juni midsommarafton stängt
Alla helgons dag 10.00–16.00
Julafton stängt
Juldagen stängt
Annandag jul stängt
Nyårsafton stängt
Nyårsdagen stängt

Saltåbutiken är en kontantfri butik. Vi tar emot betalning med kort och Swish.

Tel: 08 551 508 08
Nummer till Saltå Kafé i samarbete med Kulturbygge är: 0733562215

Mejl: butikenjarna@saltakvarn.se

Hitta hit

Välkomna till Saltå Kvarn

 

Följ butiken på Facebook! Här skriver vi om aktuella kampanjer och roliga grejer som händer i butiken. Du hittar oss här.