Viktigt meddelande angående vårt bageri

bakning

I söndags hade vi en brand i bageriet i en av ugnarna. Alla mår bra och ingen större skada är skedd men bageriet kommer tyvärr att behöva stoppa sin produktion närmaste tiden. Vi kommer därför inte att kunna sälja några bröd och bullar.  Vi vet ännu inte hur länge men siktar på att bageriet ska vara igång igen innan midsommar.

Vår butik och kafé håller öppet som vanligt (kl 10.00-16.00 idag) men kaféet har ett begränsat sortiment och butiken erbjuder ingen försäljning av bullar eller bröd. Det kommer att finnas ett mindre sortiment av frysvaror och kakor.

Tack för förståelse och varmt välkommen!

Fler blogginlägg

Saltå Kvarns barnbak

Barnbak på Saltå Kvarn

Nu kommer det fler datum för våra populära barnbak ute på Saltå Kvarn! Lördag 1 juli. Grupp 1 kl. 10.30-12.30, Grupp 2 kl. 13.30-15.30 Söndag 2 juli. Grupp 1 kl….

Saltå Kvarns pollineringsfest

Pollineringsfest

Lördag 27 maj 11:00 – 15:00 har vi pollineringsfest ute på Saltå Kvarn för att hylla vår livsviktiga pollinerare. Under dagen har vi en rad olika aktiviteter Så ett frö…

kille på cykel håller i en snackspåse dadlar

Nyheter! Torkad frukt i snacksformat

Nu kommer några av våra torkade frukter i ett nytt format i form av praktiska snackspåsar, perfekta som fiberrika mellanmål på språng eller på vinterutflykten. De nya mellanmålsvänliga storlekarna om 50…