Saltå Kvarn erbjuder idag ett brett sortiment av ekologiska produkter som är anpassade för dig som arbetar inom storkök eller restaurang.

Vi har kvarnprodukter såsom mjöl, hel säd, kross och flingor, men också ris, pasta, bulgur, quinoa, bönor, balsamvinäger och oljor.

För mer information om hela vårt storkökssortiment, ladda ner vår Sortimentslista Foodservice del 2 2018 här

 


Kommuner och storkök
Vi arbetar nära flera olika kommuner och våra produkter används av många restauranger och skolkök runt om i landet. Exempelvis har många förskolor ersatt det vanliga mjölet och bakar istället med mjöl från Saltå Kvarn. Vi har även goda, ekologiska och biodynamiska juicer i vårt sortiment samt olika frukt- och nötblandningar som är mycket omtyckta av hotell och caféer. Vi samarbetar sedan flera år med grossister som Menigo, Martin&Servera, Alt Grönt och Svensk Cater men det går också bra att handla direkt från oss.


 

Kurser för storkökspersonal
Vår bagarmästare Manfred Enoksson håller surdegskurser anpassade för storkök för dig som vill lära dig mer om hur vi bakar vårt bröd. Hör av er för mer information.

För mer information om våra produkter och kurser vänligen kontakta oss på telefon 08-551 508 00 eller order@saltakvarn.se De svarar mellan 8.30 – 16.00 måndag-torsdag och fredagar 8.30-15.00, lunchstängt 12.00 – 13.00.


Aprikoser
Matglädje och kvalitet
På Saltå Kvarn arbetar vi med kvalitet och matglädje och det viktigaste för oss är att kunna erbjuda matprodukter av hög kvalitet med minimal miljöpåverkan. Med hög kvalitet menar vi god smak, naturligt höga näringsvärden och att maten är fri från gifter. Alla våra produkter är naturligtvis godkända av KRAV.


 

Vi jobbar med Ekologiska Säljbolaget som vår partner för försäljning. 

Ewa-Lotte Hoffsümmer 
Försäljningschef Foodservice
Område: Mellan och norra Sverige
070-399 07 41

lotta@ekologiskasaljbolaget.se

 

 

 

 

Sandra Lund
Säljare Foodservice
Område: Södra Sverige
070-757 92 46

sandra@ekologiskasaljbolaget.se

 

 

 

 

Magnus Borgenstrand
Andbudsstrateg/anbudsfrågor
070-399 06 78
magnus@ekologiskasaljbolaget.se