Bröd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att lära sig baka surdegsbröd med vår bagarmästare Manfred Enoksson har varit mycket populärt och många är ni som har varit här på Saltå Kvarn och blivit drillade i knådning, surdegsstarter och vikten av att använda sina sinnen när man bakar!


Bakkurser 2019

 

Surdegsbakning grundkurser och fortsättningskurser i vårt bageri på Saltå Kvarn i Järna

 

Fördjupningskurs i surdegsbakning (två dagar) 1 plats kvar
Fredag 10 maj 15.00-19.00
Lördag 11 maj 8.00-14.30

Grundkurs i surdegsbakning (två dagar) Fullbokad
Lördag 11 maj 15.30-19.30
Söndag 12 maj 9.00-15.30

Grundkurs i surdegsbakning (två dagar) 1 plats kvar
Fredag 17 maj 15.00-19.00
Lördag 18 maj 8.00-14.30

Grundkurs i surdegsbakning (två dagar) Fullbokad
Lördag 18 maj 15.30-19.30
Söndag 19 maj 9.00-15.30

Fördjupningskurs i surdegsbakning (två dagar)
Fredag 24 maj 15.00-19.00
Lördag 25 maj 8.00-14.30

Grundkurs i surdegsbakning (två dagar) Fullbokad
Lördag 25 maj 15.30-19.30
Söndag 26 maj 9.00-15.30

Grundkurs i GLUTENFRI surdegsbakning (två dagar)
Fredag 31 maj 15.00-19.00
Lördag 1 juni 8.00-14.30

Fördjupningskurs i surdegsbakning (två dagar)
Lördag 1 juni 15.30-19.30
Söndag 2 juni 9.00-15.30

 

För mer information och anmälan klicka här

 


 

 

bovetebrod-surdeg_lrbrod-detalj.jpg130624-brc3b6d-004.jpg

 


Saltå Kvarn Bakråd
När du har gått på bakkurs hos Manfred är du välkommen att vara med i Saltå Kvarn Bakråd. Det är en grupp på Facebook där bakteknik och vackra brödbilder delas och diskuteras.