Headbild_bageri

Nytt pris från 1 februari 2022

Kursavgift 2500 kr – två dagar. I kursen på Saltå Kvarn i Järna ingår fika och lättare kvällsmat, kompendium och diplom. Under kurstillfället får du även 15% rabatt (på all mat från Saltå Kvarn) vid ett köptillfälle i vår butik.

Kursavgift 1750kr – en dag. I kursen på Saltå Kvarn i Järna ingår fika och  lättare kvällsmat, kompendium och diplom. Under kurstillfället får du även 15% rabatt (på all mat från Saltå Kvarn) vid ett köptillfälle i vår butik.

Information & anmälan

Mejla för och efternamn, telefonnummer samt vilken kurs och datum du är intresserad av till bakkurs@saltakvarn.se  ange även om du har någon eventuell matallergi. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid sjukdom eller för få anmälningar. Vid inställd kurs har vi tyvärr inte möjlighet att stå för eventuella kostnader för resor eller boende.

Tips: Du kan även köpa ett presentkort på ett kurstillfälle och ge bort >>

Under rådande omständigheterna kring Covid19 så tar vi endast emot bokningar för kursdeltagare inom Sverige tillsvidare. Vi hoppas på er förståelse kring det.

Om du behöver logi under kursen finns det hos Hotell Kulturhuset i Ytterjärna. Här kan du läs mer om det.
Det finns även boende Håknäs vandrarhem i Järna

 

Vill du fråga något går det också bra att ringa oss på
08-551 508 00. Välkommen!

Tillbaka till aktuella kursdatum

 


havrebrod_lrGrundkurs

Den här kursen vänder sig till dig som tidigare inte bakat matbröd eller som endast bakat matbröd med jäst. Läs mer om kursen!

 

 

 


finskt-ragbrod_lrFortsättningskurs

Den här kursen vänder sig till dig som redan bakar surdegsbröd men som vill lära dig mera. Läs mer om kursen!

 


bovetebrod-surdeg_lrGlutenfri surdegskurs

Vi bakar surdegsbröd och andra bakverk av naturligt glutenfria produkter. Läs mer om kursen!

 

 

 


 

Assistentplats

Assistentplats innebär att man får gå kursen gratis mot att man är bagarmästaren behjälplig före och under kursen, samt att man stannar kvar och diskar och städar ca 2 timmar efter kursen.

Du kommer att delta som en i gruppen och vara med på alla viktiga moment som görs tillsammans, så att du lär dig lika mycket som de andra deltagarna.

Önskar du assistentplatsen så uppger du det vid anmälan.  (Inga förkunskaper krävs.)
Ange ditt för och efternamn, telefonnummer och eventuell matallergi vid bokningen.

Från och med januari 2022 tar vi emot två assistenter till varje kurs och man får endast vara assistent vid ett kurstillfälle.

 

 

bovetebrod-surdeg_lrbrod-detalj.jpg130624-brc3b6d-004.jpg