1964 bestämde vi oss för att starta ett helt nytt matföretag och blev pionjärer inom ekologi och hållbarhet. Saltå Kvarn blev namnet. Järna blev platsen. Genom våra noggrant utvalda ekologiska produkter har vi sedan dess garanterat högsta kvalitet och bästa smak. Vår grundfilosofi är att ta tillvara på råvarornas naturliga kvalitet genom varsam förädling och välja bort tillsatser. Vi brinner inte bara för den goda maten utan också för djuren, naturen och människorna. Honnörsordet är långsiktighet och lösningen ligger i att skapa balans och biologisk mångfald genom bl.a. ekologiskt kretsloppsjordbruk. Vi drivs av att göra skillnad på riktigt utifrån en värdegrund som är mer aktuell än någonsin.

En av våra medarbetare i kvarnpaketeringen kommer gå vidare mot nya utmaningar och därför söker vi en ny kollega.

Ditt ansvar blir att tillsammans med dina kollegor packa olika produkter såsom mjöl och flingor samt att löpande utföra kvalitetskontroller och att blanda müsli. I tjänsten ingår också städning och rengöring enligt de rutiner som finns. Då vi är en mindre arbetsplats ingår också andra förekommande arbeten i en kvarn och ibland även lagerarbete. Hos oss hjälps vi åt där det behövs.

Tjänsten är en heltid och arbetet sker i tvåskift. Du måste med andra ord kunna och gilla att jobba kväll. En del arbetsmoment är manuella och det förekommer tunga lyft. I arbetet ingår löpande kvalitetskontroll och viss produktionsplanering.

Som person är du händig, noggrann och snabb att lära dig nya saker. Du är social, öppen och har lätt för att utveckla goda relationer. Du tycker om att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Vi arbetar sedan tre år enligt LEAN-filosofi och det är en fördel om du har varit del av en LEAN-verksamhet.

Du har erfarenhet från livsmedelsindustrin och vi ser gärna att du goda kunskaper om livsmedelshygien och spannmålsprodukter. Ett plus är om du har en aktuell truckförarutbildning samt är certifierad för att utföra heta arbeten.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i ett företag med tydliga värderingar och ett varumärke som berör. Kvarnen ligger i Järna ca 2 mil söder om Södertälje, precis vid E4an. Vi har kollektivavtal.

Kontakta Dennis Wagermark produktionsledare tfn direkt 08-551 508 11

för mer information om arbetet och Saltå Kvarn.

Din ansökanmed personligt brev och cv sänder du till jobb@saltakvarn.sesenast den 31/5–2019.

Vi arbetar kontinuerligt med rekryteringen för att så snart som möjligt hitta rätt person till jobbet och till Saltå Kvarn.