Den här balsamvinägern har en mjuk fyllig smak med lagom sötma och balanserad syra.
En riktigt god salladsvinäger.

Fatlagrad vinäger och kokt druvmust blandas i ståltank för att sedan filtreras och tappas på träfat som tidigare använts för lagring av vin, så kallade ”barriques”. Fatlagringen varar sedan i minst fyra månader.

Druvor: Lambrusco, Trebbiano, Pignoletto

Vinägersyra: 6 %

Hållbarhet: Obegränsad

Förpackning: 250 ml flaska

Producent: Casa del Balsamico

Land: Italien

Region: Modena

Läs mer om vår balsamicotillverkare i Modena, Italien:

Ciro Cattani – du är vår hjälte!

Saltås balsamico från Modena

Prova gärna att baka den här goda ädelostkakan med fikon i balsamico!

Produktspecifikation

Ingredienser

Röd vinäger av vin*, kokt koncentrerad druvmust*
*KRAV-certifierad ekologisk ingrediens


Kommentarer om Saltå BalsamicoSkriv en kommentar

    • Hej Björn! Vi har inga näringsvärden för vår balsamvinäger. Men mellan tummen och pekfingret skulle vi tro att det är ca 20 g kolhydrater och att de till 100 % består av sockerarter. Vindruvor är ju väldigt sött.

      Svara

Skriv en kommentar om Balsamico

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig