Den här balsamvinägern har en mjuk fyllig smak med lagom sötma och balanserad syra.
En riktigt god salladsvinäger.
Fatlagrad vinäger och kokt druvmust blandas i ståltank för att sedan filtreras och tappas på träfat som tidigare använts för lagring av vin, så kallade ”barriques”. Fatlagringen varar sedan i minst fyra månader.
Druvor: Lambrusco, Trebbiano, Pignoletto
Vinägersyra: 6 %
Hållbarhet: Obegränsad
Förpackning: 250 ml flaska
Producent: Casa del Balsamico
Land: Italien
Region: Modena
Läs mer om vår balsamicotillverkare i Modena, Italien:
Ciro Cattani – du är vår hjälte!
Prova gärna att baka den här goda ädelostkakan med fikon i balsamico!
- Ingredienser
Röd vinäger av vin*, kokt koncentrerad druvmust*
*KRAV-certifierad ekologisk ingrediens
Innehåller den sulfiter?
Hej Maria
Vår Balsamico innehåller inga sulfiter eller tillsatser.
Med vänlig hälsning/Eleonor
Hittar inte kolhydrat-innehåller någonstans. Hur mycket Kh/100g innehåller den?
Hej Åsa,
Kolhydratinnehåll per 100g
Aceto Balsamico Invecchiato 67,9g
Balsamico classico 35,2g
Balsamico bianco 38,5g
Hoppas det besvarar din fråga 🙂
Hej!
Jag ska bjuda på mat och en vän till mig har celiaki, är denna glutenfri?
Hej Therese
Balsamico innehåller endast Röd vinäger av vin*, kokt koncentrerad druvmust*
Så den kan du servera.
Hej jag har diabetes hur mycket kolhydrater och socker är det i denna Balsamico??
Hej Björn! Vi har inga näringsvärden för vår balsamvinäger. Men mellan tummen och pekfingret skulle vi tro att det är ca 20 g kolhydrater och att de till 100 % består av sockerarter. Vindruvor är ju väldigt sött.