4 portioner

En fräsch sommarsallad som mättar fint tack vare de krämiga borlottibönorna. Det är fint att ta tomater i olika storlekar och färger och ruccola kan bytas ut mot andra späda salladsblad om man vill.

Ingredienser
Rödlök1 st
Balsamico bianco4 msk
Olivolja Riserva1 dl
Salt, svartpeppar
Borlottibönor1 burk
Tomater500 g
Ruccola65 g
Getost150 g
Så gör du

Skiva rödlöken och blanda den med Balsamico bianco, olivolja, salt och peppar. Tillsätt bönorna och tomater skurna i klyftor. Vänd ner ruccolan och getosten och lägg upp på ett vackert fat.

Ingredienser

 
Rödlök1 st
Balsamico bianco4 msk
Olivolja Riserva1 dl
Salt, svartpeppar
Borlottibönor1 burk
Tomater500 g
Ruccola65 g
Getost150 g

Så gör du

Skiva rödlöken och blanda den med Balsamico bianco, olivolja, salt och peppar. Tillsätt bönorna och tomater skurna i klyftor. Vänd ner ruccolan och getosten och lägg upp på ett vackert fat.

Utskriven 2019-10-19 från: http://www.saltakvarn.se/recept/borlottisallad-med-getost-och-tomater/

    • Hej Fredrik! Oj, jag hade missat att skriva in getosten, 150 g ska det vara. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på detta! /Jennifer

      Svara

Skriv en kommentar om Borlottisallad med getost och tomater

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig