4 portioner
En fräsch sommarsallad som mättar fint tack vare de krämiga borlottibönorna. Det är fint att ta tomater i olika storlekar och färger och ruccola kan bytas ut mot andra späda salladsblad om man vill.
- Ingredienser
Rödlök 1 st Balsamico bianco 4 msk Olivolja Riserva 1 dl Salt, svartpeppar Borlottibönor 1 burk Tomater 500 g Ruccola 65 g Getost 150 g - Så gör du
Skiva rödlöken och blanda den med Balsamico bianco, olivolja, salt och peppar. Tillsätt bönorna och tomater skurna i klyftor. Vänd ner ruccolan och getosten och lägg upp på ett vackert fat.
Ingredienser | |
Rödlök | 1 st |
Balsamico bianco | 4 msk |
Olivolja Riserva | 1 dl |
Salt, svartpeppar | |
Borlottibönor | 1 burk |
Tomater | 500 g |
Ruccola | 65 g |
Getost | 150 g |
Så gör du
Skiva rödlöken och blanda den med Balsamico bianco, olivolja, salt och peppar. Tillsätt bönorna och tomater skurna i klyftor. Vänd ner ruccolan och getosten och lägg upp på ett vackert fat.
Utskriven 2021-03-09 från: http://www.saltakvarn.se/recept/borlottisallad-med-getost-och-tomater/
Hej
Hur mycket getost? Det framgår inte av receptet ovan.
Hälsningar
Fredrik
Hej Fredrik! Oj, jag hade missat att skriva in getosten, 150 g ska det vara. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på detta! /Jennifer