Underbar chokladmousse med smak av basilika. Ett roligt och annorlunda recept på chokladmousse som är enkelt att göra. Saltå Kvarns olivolja basilicum ger smak.

 

 

Ingredienser
Mörk choklad, 70 %100 g
Olivolja Basilicum50 ml
Vispgrädde2 dl
Så gör du

Smält chokladen över vattenbad. Vispa grädden hårt. Blanda chokladen med Olivolja Basilicum och häll ner blandningen i grädden. Rör försiktigt med en slickepott tills allt är väl blandat. Klicka ner i 4-6 skålar och ställ in i kylen i några timmar. Servera med vispad grädde och färska hallon.

Ingredienser

 
Mörk choklad, 70 %100 g
Olivolja Basilicum50 ml
Vispgrädde2 dl

Så gör du

Smält chokladen över vattenbad. Vispa grädden hårt. Blanda chokladen med Olivolja Basilicum och häll ner blandningen i grädden. Rör försiktigt med en slickepott tills allt är väl blandat. Klicka ner i 4-6 skålar och ställ in i kylen i några timmar. Servera med vispad grädde och färska hallon.

Utskriven 2019-04-26 från: http://www.saltakvarn.se/recept/cinaschokladmousse-basilicum/

Skriv en kommentar om Cinas chokladmousse basilicum

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig