Pannkakor på dinkelmjöl och extra många ägg smakar härligt och håller dig mätt länge. Gott till pannkakorna är att steka ett tärnat äpple i smör och kanel och sedan toppa med rostade hasselnötter och en klick turkisk yoghurt!

Ingredienser
Dinkelmjöl siktat2,5 dl
Salt1,5 tsk
Vaniljpulver1 krm
Mjölk4 dl
Ägg6 st
Kokosolja till stekning
Så gör du

Blanda mjöl, salt och vaniljpulver i en bunke. Vispa ner mjölken. Knäck i äggen och vispa ihop allt till en smet. Värm oljan i en pannkakslagg eller stekpanna och stek fina pannkakor.

Ingredienser

 
Dinkelmjöl siktat2,5 dl
Salt1,5 tsk
Vaniljpulver1 krm
Mjölk4 dl
Ägg6 st
Kokosolja till stekning

Så gör du

Blanda mjöl, salt och vaniljpulver i en bunke. Vispa ner mjölken. Knäck i äggen och vispa ihop allt till en smet. Värm oljan i en pannkakslagg eller stekpanna och stek fina pannkakor.

Utskriven 2019-06-20 från: http://www.saltakvarn.se/recept/dinkelpannkakor/

Kommentarsfunktionen är avstängd.