En söt marmelad med fin smak av glögg som gör sig bra ihop med ost och kex!

Ingredienser
Fikon250 g
Russin100 g
Glögg, gärna vitvinsglögg4 dl
Så gör du

Hacka ner fikon och russin till mindre bitar.

Hetta upp en liten kastrull med glögg och den torkade frukten. Låt allt koka samman till en fast marmelad, ca 10-15 minuter. Låt svalna.

Marmeladen håller i 2 veckor i kylen.

Ingredienser

 
Fikon250 g
Russin100 g
Glögg, gärna vitvinsglögg4 dl

Så gör du

Hacka ner fikon och russin till mindre bitar.

Hetta upp en liten kastrull med glögg och den torkade frukten. Låt allt koka samman till en fast marmelad, ca 10-15 minuter. Låt svalna.

Marmeladen håller i 2 veckor i kylen.

Utskriven 2019-05-22 från: http://www.saltakvarn.se/recept/gloggkokt-fikon-och-russinmarmelad/

Skriv en kommentar om Marmelad på russin & fikon

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig