Det här är en linssallad med sting som lätt blir en favorit. Jättegott till både grillad fisk och kött. Eller istället för sill vid jul och midsommar.

Ingredienser
Gröna linser, kokta1 burk (3 dl)
Crème fraiche1 dl
Dijonsenap2 msk
Persilja, finhackad1/2 dl
Purjolök, finstrimlad1/2 dl
Salt1/2 tsk
Så gör du

Skölj linserna och låt dem rinna av. Blanda crème fraiche, dijonsenap, persilja, purjolök och salt. Blanda sedan ner linserna.

Lite hackat äpple kan också vara gott att ha i.

Ingredienser

 
Gröna linser, kokta1 burk (3 dl)
Crème fraiche1 dl
Dijonsenap2 msk
Persilja, finhackad1/2 dl
Purjolök, finstrimlad1/2 dl
Salt1/2 tsk

Så gör du

Skölj linserna och låt dem rinna av. Blanda crème fraiche, dijonsenap, persilja, purjolök och salt. Blanda sedan ner linserna.

Lite hackat äpple kan också vara gott att ha i.

Utskriven 2019-02-18 från: http://www.saltakvarn.se/recept/kramig-linssallad-med-creme-fraiche-och-dijonsenap/

Skriv en kommentar om Krämig linssallad med crème fraiche och dijonsenap

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig