2 portioner
Kanske har du tidigare provar overnight oats, men har du provat att laga overnight müsli? Förbereder du den innan du går och lägger dig så har du sedan en riktigt god frukost på morgonen. Förvarar du den i en syltburk kan du dessutom smidigt ta med den och äta senare. Det går snabbt, vär gott och dessutom mättande.
- Ingredienser
Aprikos och Dadelmüsli 1 dl Äpplejuice 1 dl Yoghurt, naturell 1 dl Chiafrön 2 sk Kanel ½ tsk . Topping Keso Torkade aprikoser Mandlar/hasselnötter Blåbär Lönnsirap - Så gör du
Rör ihop alla ingredienser i en bunke och ställ i kylen över natten. På morgonen häller du upp blandningen i två glas och toppar med keso, hackade aprikoser, hackade nötter och blåbär. Vill du lyxa till det lite extra ringlar du över lönnsirap.
Ingredienser | |
Aprikos och Dadelmüsli | 1 dl |
Äpplejuice | 1 dl |
Yoghurt, naturell | 1 dl |
Chiafrön | 2 sk |
Kanel | ½ tsk |
. | |
Topping | |
Keso | |
Torkade aprikoser | |
Mandlar/hasselnötter | |
Blåbär | |
Lönnsirap | |
Så gör du
Rör ihop alla ingredienser i en bunke och ställ i kylen över natten. På morgonen häller du upp blandningen i två glas och toppar med keso, hackade aprikoser, hackade nötter och blåbär. Vill du lyxa till det lite extra ringlar du över lönnsirap.