2 portioner

 

Kanske har du tidigare provar overnight oats, men har du provat att laga overnight müsli? Förbereder du den innan du går och lägger dig så har du sedan en riktigt god frukost på morgonen. Förvarar du den i en syltburk kan du dessutom smidigt ta med den och äta senare. Det går snabbt, vär gott och dessutom mättande.

Ingredienser
Aprikos och Dadelmüsli1 dl
Äpplejuice1 dl
Yoghurt, naturell1 dl
Chiafrön2 sk
Kanel½ tsk
.
Topping
Keso
Torkade aprikoser
Mandlar/hasselnötter
Blåbär
Lönnsirap
Så gör du

Rör ihop alla ingredienser i en bunke och ställ i kylen över natten. På morgonen häller du upp blandningen i två glas och toppar med keso, hackade aprikoser, hackade nötter och blåbär. Vill du lyxa till det lite extra ringlar du över lönnsirap.

Ingredienser

 
Aprikos och Dadelmüsli1 dl
Äpplejuice1 dl
Yoghurt, naturell1 dl
Chiafrön2 sk
Kanel½ tsk
.
Topping
Keso
Torkade aprikoser
Mandlar/hasselnötter
Blåbär
Lönnsirap

Så gör du

Rör ihop alla ingredienser i en bunke och ställ i kylen över natten. På morgonen häller du upp blandningen i två glas och toppar med keso, hackade aprikoser, hackade nötter och blåbär. Vill du lyxa till det lite extra ringlar du över lönnsirap.

Utskriven 2022-06-27 från: http://www.saltakvarn.se/recept/overnight-musli/

Kommentarsfunktionen är avstängd.