En väldoftande och god müsli med kanel och honung som enkelt rostas i stekpannan.

Ingredienser
Basmüsli2 dl
Honung2 tsk
Kanel1 tsk
Hasselnötter1 dl
Russin1 dl
Så gör du

Värm en torr stekpanna och rosta basmüslin tillsammans med honungen och kanel. Rör runt så att honungen och kanelen fördelas jämnt över flingorna. Lägg över müslin på en tallrik eller en plåt och låt den svalna. Rosta hasselnötterna i stekpannan, blås bort de skal som faller av.

Blanda basmüslin med hasselnötter och russin. Förvara i en fin glasburk.

 

 

Ingredienser

 
Basmüsli2 dl
Honung2 tsk
Kanel1 tsk
Hasselnötter1 dl
Russin1 dl

Så gör du

Värm en torr stekpanna och rosta basmüslin tillsammans med honungen och kanel. Rör runt så att honungen och kanelen fördelas jämnt över flingorna. Lägg över müslin på en tallrik eller en plåt och låt den svalna. Rosta hasselnötterna i stekpannan, blås bort de skal som faller av.

Blanda basmüslin med hasselnötter och russin. Förvara i en fin glasburk.

 

 

Utskriven 2019-09-21 från: http://www.saltakvarn.se/recept/rostad-musli-med-honung-kanel/

Skriv en kommentar om Rostad müsli med honung & kanel

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

nödvändig