En väldoftande och god müsli med kanel och honung som enkelt rostas i stekpannan.
- Ingredienser
Basmüsli 2 dl Honung 2 tsk Kanel 1 tsk Hasselnötter 1 dl Russin 1 dl - Så gör du
Värm en torr stekpanna och rosta basmüslin tillsammans med honungen och kanel. Rör runt så att honungen och kanelen fördelas jämnt över flingorna. Lägg över müslin på en tallrik eller en plåt och låt den svalna. Rosta hasselnötterna i stekpannan, blås bort de skal som faller av.
Blanda basmüslin med hasselnötter och russin. Förvara i en fin glasburk.
Ingredienser | |
Basmüsli | 2 dl |
Honung | 2 tsk |
Kanel | 1 tsk |
Hasselnötter | 1 dl |
Russin | 1 dl |
Så gör du
Värm en torr stekpanna och rosta basmüslin tillsammans med honungen och kanel. Rör runt så att honungen och kanelen fördelas jämnt över flingorna. Lägg över müslin på en tallrik eller en plåt och låt den svalna. Rosta hasselnötterna i stekpannan, blås bort de skal som faller av.
Blanda basmüslin med hasselnötter och russin. Förvara i en fin glasburk.