fbpx

Saltå Kvarn

Av det naturen ger och inget annat

Saltå Kvarn Saltå kvarn - logotyp för utskrifter Ekologiskt odlat
    

Huvudmeny

Växla till huvudinnehåll
Växla till sekundärt innehåll
Receptgrupper Meny
  • Produkter
  • Recept
  • Kurser
  • Odlare
    • Våra svenska odlare
      • Davidsta Gård
      • Kulla Skattegård
    • Våra odlare i världen
      • Soltorkade aprikoser från Turkiet
      • Saltås rårörsocker från Brasilien
      • Saltås Quinoa från Bolivia
      • Saltås Balsamico från Modena
      • Ris från Italien
  • Hållbarhet
    • Laga en bättre värld
      • Saltå Kvarn & Klimatet
    • Verktygslådan För Framtidens skull
      • Verktygslådan För framtiden skull
      • Happy Village
    • Rädda Östersjön
      • Östersjön
  • Om Saltå Kvarn
    • Kontakt
      • Vi på Saltå
    • Frågor och svar
    • Personuppgiftspolicy
    • Historia
      • Barsja och Barsjabrödet
    • För återförsäljare
      • För Storkök / Foodservice
      • För Bagare
    • Press
    • Bloggen
    • About us
  • Lediga jobb
  • Besök oss
    • Hitta hit
    • Saltå Kvarns butik & kafé i Järna
    • Kurser
      • Bakkurs
      • Anmälan bakkurs
      • Surdegsbakning grundkurs
      • Surdegsbakning fördjupning
      • Glutenfri surdegsbakning
  • Alla recept A-Ö
  • Baka bröd
  • Baka sött
  • Frukost
  • Gott i juletid
  • Gott med bönor
  • Gott med plommon
  • Gott med ris
  • Gott utan gluten
  • Gröt
  • Grundrecept
  • Kalla röror
  • Müsli
  • Pannkakor
  • Sallader och bowls
  • Smoothies
  • Soppa
  • Varmt & gott

Alla recept A-Ö

Det ska kännas i munnen när man läser recept och tittar på bilder av mat. Våra recept kan antingen följas till punkt och pricka eller fungera som en inspirationskälla. Byt gärna ut ingredienser, en zuccini kan bytas mot en aubergine, en röd lök mot en gul, en morot mot en palsternacka. Och en sallad som är baserad på quinoa kan man såklart göra med pasta, bulgur, ris eller bovete istället och få en helt annan smakupplevelse.


Ädelostkaka med fikon i balsamvinäger

Amerikanska dinkelpannkakor

Amerikanska fullkornspannkakor

Annas fruktkick med solroskärnor

Annikas fruktkick med mandel

Äplebabka med kardemumma, mandelmassa och

Äppelbabka

Äpplebröd

Äppelbröd med mandel, hallon och kanel

Äpple & kanelgröt

Aprikosbollar med smak av citron

Arborioris

Arepas

Asiaktiska risbollar med sting

Asiatiska risbollar med sting

Babka – chokladbröd

Bagels

recept på baguette

Baguette

Bakad quinoa med kardemumma och hallon

Bakad quinoa med hallon

Bakade päron i ljummen linssallad

Banan & kokosgranola

Barley water – kornavkok

Bars med torkad frukt och nötter

Barsja

Birchermüsli

Blåbär- och mullbärsgröt

Blåbär-och mullbärsgröt

Blåbärsmoothie

Blomkålsbowl

Bondkakor på rårörsocker

Bondsoppa med helt korn, bruna bönor och gremolata

Bönlimpa

Bovete & chokladsmoothie

Bovetebröd med pumpakärnor

Bovete och pumpabröd

Bovetegröt med svarta vinbär och kardemumma

Bulgurgratäng med aubergine- och mozzarellarullar

Caesarsallad på grönkål

Chaigröt

Chocolate chip cookies

choklad-och apelsinkulor

Choklad- och apelsinkulor

Chokladbollar

chokladdoppade plommon

Chokladdoppade plommon

Chokladdröm i påskskrud

Chockladglass på pinne, gjord på dadlar, kakao och banan.

Chokladglass

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 8
  • Nästa »
  • Kontakt
  • Besök oss
  • Produkter
    • Alla produkter A-Ö
  • Recept
    • Alla recept A-Ö
  • Press