fbpx

Saltå Kvarn

Av det naturen ger och inget annat

Saltå Kvarn Saltå kvarn - logotyp för utskrifter Ekologiskt odlat
    

Huvudmeny

Växla till huvudinnehåll
Växla till sekundärt innehåll
Receptgrupper Meny
  • Produkter
  • Recept
  • Kurser
  • Odlare
    • Våra svenska odlare
      • Davidsta Gård
      • Kulla Skattegård
    • Våra odlare i världen
      • Soltorkade aprikoser från Turkiet
      • Saltås rårörsocker från Brasilien
      • Saltås Quinoa från Bolivia
      • Saltås Balsamico från Modena
      • Ris från Italien
  • Hållbarhet
    • Laga en bättre värld
      • Saltå Kvarn & Klimatet
    • Verktygslådan För Framtidens skull
      • Verktygslådan För framtiden skull
      • Happy Village
    • Rädda Östersjön
      • Östersjön
  • Om Saltå Kvarn
    • Kontakt
      • Vi på Saltå
    • Frågor och svar
    • Personuppgiftspolicy
    • Historia
      • Barsja och Barsjabrödet
    • För återförsäljare
      • För Storkök / Foodservice
      • För Bagare
    • Press
    • Bloggen
    • About us
  • Lediga jobb
  • Besök oss
    • Hitta hit
    • Saltå Kvarns butik & kafé i Järna
    • Kurser
      • Bakkurs
      • Anmälan bakkurs
      • Surdegsbakning grundkurs
      • Surdegsbakning fördjupning
      • Glutenfri surdegsbakning
  • Alla recept A-Ö
  • Baka bröd
  • Baka sött
  • Frukost
  • Gott i juletid
  • Gott med bönor
  • Gott med plommon
  • Gott med ris
  • Gott utan gluten
  • Gröt
  • Grundrecept
  • Kalla röror
  • Müsli
  • Pannkakor
  • Sallader och bowls
  • Smoothies
  • Soppa
  • Varmt & gott

Alla recept A-Ö

Det ska kännas i munnen när man läser recept och tittar på bilder av mat. Våra recept kan antingen följas till punkt och pricka eller fungera som en inspirationskälla. Byt gärna ut ingredienser, en zuccini kan bytas mot en aubergine, en röd lök mot en gul, en morot mot en palsternacka. Och en sallad som är baserad på quinoa kan man såklart göra med pasta, bulgur, ris eller bovete istället och få en helt annan smakupplevelse.


Mexikansk frukost

Mexikanska gröna linser

Minestrone med borlotticrème

Mirjas fruktsmoothie

Mirjas gröna smoothie

Mjuk pepparkaka

Mjuk pepparkaka med mascarpone och ädelostkräm

Mjuk pepparkaka med mascarpone och ädelostkräm

Mjuk saffranskaka med glasyr och aprikos

Mörkt surdegsbröd med torkad frukt och nötter

Morotscupcakes med yoghurtfrosting

Morotsgröt

Mungbönor

Mungbönor och ris

Mungbönspannkaka

Mungbönsröra

Mustig linsgryta

Nässelsoppa med basilika och cashewnötter

Nice cream med plommon och blåbär

Nice cream med plommon och blåbär

Frozencheesecake med plommon

No-bake frozen cheesecake med plommon, hallon och saltlakrits

Ölandsplättar

Örtmarinerad grön linssallad

Ost- och solrosbollar med pastasås oliv & kapris

Ostfyllda risbollar med tomatdipp

Overnight barley

overnight müsli med torkad frukt och nötter

overnight müsli

Overnight oats in a jar

Overnight oats med choklad, råg och havre

Overnight rye med frön och kardemumma

Palak paneer

Panforte – Italiensk julkaka

Panzanella – Italiensk brödsallad med bakade bönor och tomater

parmesanchips

Parmesankex med blommor

recept på pepparkaksbollar

Pepparkaksbollar

recept på pepparkaksmuffins

pepparkaksmuffins

Persisk gryta

Persisk saffransrisrätt

Pesto

Pesto på soltorkade tomater

Knäckepizza

Pizza på knäckebröd

Pizzabotten på surdeg

Polentapizza med ädelost

  • « Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nästa »
  • Kontakt
  • Besök oss
  • Produkter
    • Alla produkter A-Ö
  • Recept
    • Alla recept A-Ö
  • Press