fbpx

Saltå Kvarn

Av det naturen ger och inget annat

Saltå Kvarn Saltå kvarn - logotyp för utskrifter Ekologiskt odlat
    

Huvudmeny

Växla till huvudinnehåll
Växla till sekundärt innehåll
Receptgrupper Meny
  • Produkter
  • Recept
  • Kurser
  • Odlare
    • Våra svenska odlare
      • Davidsta Gård
      • Kulla Skattegård
    • Våra odlare i världen
      • Soltorkade aprikoser från Turkiet
      • Saltås rårörsocker från Brasilien
      • Saltås Quinoa från Bolivia
      • Saltås Balsamico från Modena
      • Ris från Italien
  • Hållbarhet
    • Laga en bättre värld
      • Saltå Kvarn & Klimatet
    • Verktygslådan För Framtidens skull
      • Verktygslådan För framtiden skull
      • Happy Village
    • Rädda Östersjön
      • Östersjön
  • Om Saltå Kvarn
    • Kontakt
      • Vi på Saltå
    • Frågor och svar
    • Personuppgiftspolicy
    • Historia
      • Barsja och Barsjabrödet
    • För återförsäljare
      • För Storkök / Foodservice
      • För Bagare
    • Press
    • Bloggen
    • About us
  • Lediga jobb
  • Besök oss
    • Hitta hit
    • Saltå Kvarns butik & kafé i Järna
    • Kurser
      • Bakkurs
      • Anmälan bakkurs
      • Surdegsbakning grundkurs
      • Surdegsbakning fördjupning
      • Glutenfri surdegsbakning
  • Alla recept A-Ö
  • Baka bröd
  • Baka sött
  • Frukost
  • Gott i juletid
  • Gott med bönor
  • Gott med plommon
  • Gott med ris
  • Gott utan gluten
  • Gröt
  • Grundrecept
  • Kalla röror
  • Müsli
  • Pannkakor
  • Sallader och bowls
  • Smoothies
  • Soppa
  • Varmt & gott

Alla recept A-Ö

Det ska kännas i munnen när man läser recept och tittar på bilder av mat. Våra recept kan antingen följas till punkt och pricka eller fungera som en inspirationskälla. Byt gärna ut ingredienser, en zuccini kan bytas mot en aubergine, en röd lök mot en gul, en morot mot en palsternacka. Och en sallad som är baserad på quinoa kan man såklart göra med pasta, bulgur, ris eller bovete istället och få en helt annan smakupplevelse.


Ugnsbakad dinkel med vitt vin, tomat och timjan

Ugnsbakad ziti med vitlöksfrästa grönsaker

Underbara Claras morotsbröd med honung

Recept på solbullar

Underbara Claras solbullar

Våfflor med smak av kardemumma

Våfflor på dinkel och korn

Vaniljgröt de lux

Vaniljgröt de luxe

Vanilla bean pie

Varm kikärtsröra med grönkål, saffran och cayenne

Vegansk och glutenfri mjuk pepparkaka

Vetegröt

Vild hummus med svinmålla

Vit chokladtårta med kakbitar och vanilj

Vita bönor

Vitlöksmarinerade kidneybönor

Vörtbröd

  • « Föregående
  • 1
  • …
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Kontakt
  • Besök oss
  • Produkter
    • Alla produkter A-Ö
  • Recept
    • Alla recept A-Ö
  • Press