fbpx

Saltå Kvarn

Av det naturen ger och inget annat

Saltå Kvarn Saltå kvarn - logotyp för utskrifter Ekologiskt odlat
    

Huvudmeny

Växla till huvudinnehåll
Växla till sekundärt innehåll
Receptgrupper Meny
  • Produkter
  • Recept
  • Kurser
  • Odlare
    • Våra svenska odlare
      • Davidsta Gård
      • Kulla Skattegård
    • Våra odlare i världen
      • Soltorkade aprikoser från Turkiet
      • Saltås rårörsocker från Brasilien
      • Saltås Quinoa från Bolivia
      • Saltås Balsamico från Modena
      • Ris från Italien
  • Hållbarhet
    • Laga en bättre värld
      • Saltå Kvarn & Klimatet
    • Verktygslådan För Framtidens skull
      • Verktygslådan För framtiden skull
      • Happy Village
    • Rädda Östersjön
      • Östersjön
  • Om Saltå Kvarn
    • Kontakt
      • Vi på Saltå
    • Frågor och svar
    • Personuppgiftspolicy
    • Historia
      • Barsja och Barsjabrödet
    • För återförsäljare
      • För Storkök / Foodservice
      • För Bagare
    • Press
    • Bloggen
    • About us
  • Lediga jobb
  • Besök oss
    • Hitta hit
    • Saltå Kvarns butik & kafé i Järna
    • Kurser
      • Bakkurs
      • Anmälan bakkurs
      • Surdegsbakning grundkurs
      • Surdegsbakning fördjupning
      • Glutenfri surdegsbakning
  • Alla recept A-Ö
  • Baka bröd
  • Baka sött
  • Frukost
  • Gott i juletid
  • Gott med bönor
  • Gott med plommon
  • Gott med ris
  • Gott utan gluten
  • Gröt
  • Grundrecept
  • Kalla röror
  • Müsli
  • Pannkakor
  • Sallader och bowls
  • Smoothies
  • Soppa
  • Varmt & gott

Baka bröd

Det är något visst med att baka sitt eget bröd. Dofterna som fyller hemmet sprider både glädje och trygghet, och tjusningen att sätta fram sitt nybakade bröd på bordet är oslagbar. För att inte tala om den där första varma smörgåsen där smöret smälter in i brödet…

Förvara brödet i en plastpåse eller en tät linneduk. Ta fram brödet från påsen 30 minuter innan det ska ätas så utvecklas arom och smak och ljusa bröd återfår sin hårda skorpa.


Äpplebröd

Äppelbröd med mandel, hallon och kanel

Bagels

recept på baguette

Baguette

Barsja

Bovetebröd med pumpakärnor

Bovete och pumpabröd

Finskt rågbröd

Flatbread på dinkel och råg

Frukt & nötbröd dinkel

Fruktbröd

Glutenfri surdegsstart

Havrebröd

Kalljästa frallor

Knäcke med ost och kummin

Korn- och dinkelscones

Kornfrallor

Korvbröd

Lantbröd med svart kummin

Levain – ljust surdegsbröd

Manfreds kornbröd

Mörkt surdegsbröd med torkad frukt och nötter

Pizzabotten på surdeg

Pumpabröd

Pumpabröd

Baka rågbröd

Rågbröd med mandel och blåbär

hamburgerbröd

Sébastien Boudets korvbröd/hamburgerbröd

Sébastien Boudets surdegsbröd

Sébastien Boudets ljuvliga surdegsbröd

Snabba bröd

Snabba rågknäckebröd

Surdegsstart av råg

Surdegsstart av vete

Svart bröd på surdeg

Svartbröd

Tekakor

Underbara Claras morotsbröd med honung

Vörtbröd

  • Kontakt
  • Besök oss
  • Produkter
    • Alla produkter A-Ö
  • Recept
    • Alla recept A-Ö
  • Press