Vill du jobba på Saltå Kvarn?

Är du intresserad av att jobba hos oss tar vi gärna emot din förfrågan på jobb@saltakvarn.se.
Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter när du söker jobb hos oss »

SKICKA EN SPONTANANSÖKAN »

 

Nedan listas de jobb som är lediga just nu.


Lediga jobb

 

Bagare

 

1964 bestämde vi oss för att starta ett helt nytt matföretag och blev pionjärer inom ekologi och hållbarhet. Saltå Kvarn blev namnet. Järna blev platsen. Vi brinner inte bara för den goda maten utan också för djuren, naturen och människorna. Honnörsorden är långsiktighet och lösningen ligger i att skapa balans och biologisk mångfald genom bland annat ekologiskt kretsloppsjordbruk. Vi drivs av att göra skillnad på riktigt utifrån en värdegrund som är mer aktuell än någonsin. Nu bygger vi vidare för framtiden.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du bagare och lockas av att jobba med ett härligt gäng i vårt bageri i Järna? Vill du jobba med ekologiska råvaror från egen kvarn och är surdegar det som väcker ditt intresse?  Då ska du söka den här rollen. Som bagare hos oss får du baka bröd från grunden med mjöl utan tillsatser, hantverk och kvalitet är något vi prioriterar högt.

Vi söker nu efter en bagare med stort engagemang och tidigare erfarenhet av en liknande roll. Vi ser gärna att du är glad, kreativ och stolt i din yrkesroll och du gillar att jobba i ett team där lagkänsla och ett bra samarbete är en prioritering.

 

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Yrkesutbildning för bageri
  • Minst 3 årig yrkeserfarenhet
  • Erfarenhet från hantverksbageri
  • Konditorikunskap är meriterande
  • Du är lösningsorienterad

Då bageriet ligger i Järna och vi arbetar tidiga morgnar, är körkort att föredra.

 

Tjänsten
Tjänsten är ett vikariat t o m 2022-12-31 med start efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka, och innebär varierande arbetstider då vi har öppet 7 dagar/vecka.

 

Ansökan
Din ansökan med personligt brev och cv sänder du till jobb@saltakvarn.se

Vi arbetar löpande med denna rekrytering för att så snart som möjligt hitta rätt person till jobbet så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Patrik Djurberg, Chef Destination Saltå Kvarn på tel. 08-55150848